Wednesday, December 3, 2008

kenapa banyak haters. yeah it among onanimus

aku tengok dalam MM punya comment post dah makin meleweh leweh.
maksud aku commenters ye.
aku pun ada komen. hehehe.
personnel attach pun ada.
apa sia, luorang.
tak boley handle truth kapa?
tak boleh give and take kapa?
lu tak boleh consume itu info,
lu panas hati, lu pangkah suda.
lu rilek dalam lu punya lobang.
kalau lu show off lu punya handal, tempered, jahat
then need MM word, aiiya, letih siak lu punya mindset.
moralis bak kata budak budak sekarang.
it is ok if your opinions totally contradictive with situation.
but in behave move (word).
aku baca kat blog sarah pun dia komen pasal isu yang sama.


perhatian : aku tak kenal MM.
tapi aku teruja bila first follower aku.
lagi teruja bila aku klik, dia ada satu blog yang dia follow.
hahahaha....
aku baca blog dia dari start sampai latest (or 80% post)
MM best. gerek sia.




aku mungkin salah orang...
sebab aku respect satu jack ni.
idea, style, mindset, show, sound.
tapi bila dia masuk gig tak nak bayar,
gua fedup. lu dah ada nama, tapi still nak masuk free.
ok gua let lu go. aku pakai tag organiser. only one tag.
front door neck chopper. kat lengan pun bole...
gelak siak lu masuk tarik kollar ada cop.
padahal gua yang cop semua orang.
tapi ini isu 2001 or 2002.
then again. i might be guessing wrong guy.
(update : gua salah orang. malu malu.)


macam nak delete la post ni...

4 comments:

Ladynoe said...

orang singapura ke?

errk, kenyang said...

eh, tak ah noe...
banyak campur budak budak jalanan.
memang bual gini. (certain word)
santai sikit.

Melayu Minimalis said...

huhu.
aku selalu bayar ok? sebab aku mampu.

errk, kenyang said...

haha.
gua tembak salah orang.
sorry deh.

noted and updated. hahaha.
kelakor.