Wednesday, December 24, 2008

30 sebab santa tak datang jb.

1- baju merah dia basah, hujankan ni ari.
2- rusa dia sejuk.
3- economy down, hadiah sikit.
4- santa tak suka obama, jadi dia protest.
5- rusa dia letih.
6- rusa dia bersalin.
7- rusa dia nani ambik.
8- termasuk anak rusa.
9- jadilah anak rusa nani.
10- tiada kena mengena dengan nani allen.
11- baju merah dia pakai rehearsal tak kering lagi, dryer rosak.
12- santa tengok astro je, leceh keluar rumah.
13- dia terbeli kereta hybrid. rusa merajuk
14- tanduk rusa belom polish.
15- dia lepak norway lama-lama.
16- santa lepak sama dc10, leftfield lepas tu bertekak. hahaha
17- dia overtake absynth
18- mc303 groovebox dia order baru sampai, lama betul.
19- dia boring, quasimidi dia rosak. hahaha.
20- dia start pakai bangle, reject society.
21- dia takde hadiah tahun ni, banyak beli stuff kat blacx seed record. au3 keramat, eh ireland.
22- dia teruja armari dia laju dari quadcore.
23- dia terbeli sneaker acupunture.
24- dia dengar tchaikovsky dekat dia punya The "Gabriel" turntable in C major
25- dia singgah kluang pekena kopi setesen, hadiah kena rembat.
26- dia boring orang asik ingat dia kolonel sander.
27- dia kena standby kat klcc.
28- dia dapat sponsor perodua, jadi ....
29- gps dia tak kaver malaysia.
30- dia addictive blogging, mana bleh tinggal.

add on update

31- santa pergi gig, ingatkan esuk rupanya minggu depan....flyers here hahahaha.

5 comments:

Diloz said...

#31 - ramai ingat dia terrorist taliban sebab simpan janggut panjang.

i love me said...

num 25 kot.

Muhammad Suhaimi said...

haha... lawak gler... ketawa2 pun tau gak aku napa santa tak datang JB

pipiyapong said...

lu pernah kena santau?

errk, kenyang said...

kehadapan pipiyapong.

gua belom kena santau.
tapi gua ugut orang pernah.
in public. semua tengok.
depan +-30 kastemer lain.
lepas tu keluar kedai gelak...
hahahaha.....