Tuesday, December 23, 2008

aku keliru!!! aku keliru!!!

sila dengar eudora, i confuse... (asyura?)
setelah mendengar redkedge ...pasukan emo.
(kaset paling sedih pernah aku dengar)...

(diatas hanya kenangan...hahahaha)

motif aku!!!...
kenapa separuh (?) follower dalam widget
aku ni adalah remaja
berpage kan warna asas berbelang belang
dan
bertulisan warna warni???



sakit kornea abang abang ni dik....

satu lagi...

jangan bawak budaya myspace boleh???...

last...

bila copy paste any information...

please credit origin sources.

ethically discorrect ; respect intellectual property.

else i might think it your's.

3 comments:

*Sarah is the One said...

kasik can lah tulisan warna warni.


tapi, bab ip tu pun aku sokong!! kredit please! dan aku takkan heran langsung kalau ada orang tegur kalau aku terlupa. memalukan saja kerja tak kredit ni.

errk, kenyang said...

okelah...
tulisan warna warni tu aku give and take, but wording sekejap capslock sekejap kecik tetap aku tak boleh accept.

azie darll said...

oh mungkin saye temasuk adik adik yang dinyatakan.ye saye dengan background wane wani.saye suke je bace.tu je sebabnye.tapi baru jugak follow blog ni,maka belum pernah copy and paste.akan dikreditkan bila sampai waktunya ye.kirim salam anak yang nakal dgn lafaz,"mari ke danga bay"