Wednesday, December 10, 2008

ignorant nya aku;

lanjutan dari reply
"
Blogger *Sarah is the One said...

sejak rafiah salim dah diganti naib canselor baru jantina lain

"
dari post dibawah ni.

ini politikal ni.
ada masalah peribadi ke atau honorary statuary.
jawatan VC tu. bukan kecik kecik.
google sendiri untuk pemahaman peribadi.
aku lost in click.

apa apa hal pun untuk informasi...
deputy dean aku dulu pun panggil aku dengan nickname aku....
itu jam mirc tengah musim. (circa 1996-1997)
teros drop queing user main telnet telecafe...
(screen hitam, wording hijau...os unix kot...aku tak ingat...
ada register tapi semua nak test pekena...leceh la nak queue...
sapa ada pengalaman main benda ni kau boleh declare
dalam toilet sendiri yang kau among pioneer internet
dalam area housing estate kau sekarang)

4 comments:

*Sarah is the One said...

ahahhaa. thank you. aku cakap je.

*Sarah is the One said...

masa tukar tu ada juga aku dengar dia bangkitkan hal laki perempuan ni, senyap dah.

errk, kenyang said...

aku google baca pon tak paham...
tapi tu la..
alasan yang teknikal pon pasal honorary doc tu... ada yang backup dia...
eh..UM ni ada dua kan? pj sama kerinci... jangan gelak..aku memang ignorant.
tak kesah la..

*Sarah is the One said...

aku rasa ada pj je. kalau ada kerinci sekali aku pun tak tahu. aku pun sama ignorant. sebab aku 3 tahun lebih kat situ aku hanya tahu guna dua jalan masuk utama dan satu jalan shortcut. jalan rahsia kalau ada, aku tak tahu