Monday, December 22, 2008

30 sebab aku nak salji kat pasir gudang!!!

(sempena krismas ni)
1- aku nak beli jaket yang ada fur kat kolar tu.
2- aku nak rasa cakap ada keluar asap dari mulut.
3- aku nak minum hot choc tambah marshmellow.
4- aku nak rasa salji yang dicairkan pas tu minum hot choc tambah marshmellow.
5- aku nak sangat main salji, gelungsur salji.
6- boleh beli oxbow.
7- aku boleh buat chimney dalam rumah aku.
8- kurang sikit panas kat pasir gudang ni.
9- padan muka kilang kilang krom kat sini.
10- padan muka mat motor tak boleh rempit.
11- boleh tengok budak drift dalam salji.
12- time tu aku ingat anjing pon dah kaler putih.
13- mungkin ada gandalf.
14- boleh minum ais kepal.
15- boleh baling baling ais kepal.
16- boleh tengok dubuk berkeliaran.
17- nanti salji melekat pada pokok, aku suka scene tu.
18- boleh rasa macam mana oshin time kecik. kena carik kayu api time salji.
19- budak budak johor boleh pakai baju tebal tanpa risau berpeluh kangkang.
20- biasa kan time salji orang cuti.
21- boleh bela jambang.
22- boleh pakai baju dalam yang overall tu.
23- alamak tayar kereta aku dah haus la...leceh la nak carik tayar salji.
tak jadik ah...

4 comments:

Diloz said...

smpai 23 pastu tak jadi.
mmg 'kurang' best pun salji.
hahaha.

BuNnY said...

klu salji pon kat pg, aku rs salji tu kaler itam kot?! sbb bnyk sgt asap kilang.nak jelir lidah bg kena snowflakes pun geli. wekk

adamjuni said...

kalau ko nak ade salji kat pasir gudang.

Bagi la tempias die sket kat planet masai.

cik k♥dah said...

nk gk kat tganu wey...huhu..

bley?=b