Wednesday, February 25, 2009

front desk girl terbaik!!!

sapa nak betah aku pon boleh...

paling baik.....front desk rumah ayam.....

cth:
ye bang...dah makan? nak kena makan?
letih bang?
penoh je bang muka tu?


tak macam klinik rozikin langsong,
"tulis nama penoh kat sini, penoh ye..."nada marah marah kebencian

ada lagi ayat sial dia, malas aku nak bertekak lebih.
mengamok pulak aku kat klinik tu.
minggu sebelom tu aku dah mengamok kat tesko xtra plentong.
aku q, then dia letak clutter note "closed" dan lampu masih bernyala.
aku ingat dia nak clutter item.
aku tanya baik baik...nak tutop ke?
dia boleh balas "saya boleh halau awak"
menyirap lah aku...lain kali aku cerita what happen next

orang kata pelanggan tu bawak rezeki...
tapi kalau macam tu baik tak payah meniaga.

betol kompom punya.
front desk rumah merah mesti layan kau dengan motto
"customer first"
"satisfaction guanrantee"
"anda berbudi kami berbahasa"





mmm.

rozikin tarik balik stiker "anda berbudi kami berbahasa" tu.
macam sial.

2 comments:

ili syazwani mk said...

ah biase la tu. smlm aku baru kene kat kedai makan.

- Isabella - said...

mengamuk je...staff cikai2 ni, kalo kastemer ngamuk...baru ketar....