Thursday, November 20, 2008

takde sebab bhg 10 : lapar (bulu hidung)

sekarang aku tengan lapar.
tengah hari tadi aku dah makan.
tapi masih lapar.
adakah akibat dari aku banyak online
dan stalking somebody blog.
blog ni boleh membakar kalori kita ke.
tapi yang biasa blog ni boleh menyebab kan kita
suka atau celaka. tapi blog juga kadang kadang
untuk bermuka muka.
walaupun tak letak gambar muka.
selain bermuka muka ada yang berhidung tinggi.
ataupun berhidung penyek.
tetapi awas. jangan sampai terkeluar sebarang
bulu hidung. agak sial rasanya kalau berbual
dengan orang yang bulu hidung terkeluar ni.
serba salah...
nak sound boleh, tapi cakap macam mana?
eh, bulu hidung kau terkeluar.
eh kau gi toilet jap, cek muka kau.
eh ada hingus, lu selekah sia.
eh gunting kau dah hilang ke.
eh lu nak dread ke bulu hidung tu.
eh lu dye bulu hidung ek.
eh sekarang musim bulu hidung keluar ke.
eh weapon baru ek.
eh tengah inn apa sekarang.
pehh siak lu punya taring.
trademark apa gini macam.
lu stylo jack.
lu ikot boy goerge eh.

5 comments:

i love me said...

mwahahahahahaha;) jap2 aku nak bagi link blog ko pd membe aku yg bulu idung 24/7 terjelir kuar.

Anonymous said...

amboi....bkn aku ar bulu terkuar..tu awie.....

errk, kenyang said...

i love me : aku taknak bertanggong jawap keatas sebarang perkelahian yang terjadi antara kau dan kawan kau...hahaha

onanimos : defensive mode...tuding orang lain, tu yang keluar tu apa? hahaha

i love me said...

ahaha, ononimos tu mmg sedikit sewel. aku bagi link ko pd die yg terkuar itu tp jangan lah comment kat sini sebut nama orang lain. erghhh..

Anonymous said...

gahahahahahaha..adoi saket perot..berak jap.