Thursday, November 27, 2008

30 sebab aku nak beli meja tulis/pc/reading

yeah report going smoothly, hahaha.
less sales + no forecast = easy report.

sebab aku nak beli meja kerja/pc/membaca

1- aku takde meja
2- sebelum ni aku selesa floor seat.
3- kaki aku tak kebas.
4- lantai tak sejuk sangat.
5- udara nyaman
6- dulu monitor pc crt 17 gajah
7- ada jap table
8- anak aku tak kacau
9- takde semut
10- tak buat kerja lama lama.
11- dah beli lcd 19 samsung, wide, dvid apa lagi tah.
12- rasa kesian lak monitor baru then floor seat.
13- ubah selera
14- nak buat kerja lama lama
15- nak keep tidy
16- looking forward home internet access
17- nampak pro ada meja
18- ada ruang yang sesuai.
19- ala ala zen konon.
20- senang nak setting clay arts
21- boleh beli table lamp ikea
22- boleh beli table ala ala mahjong
23- boleh main mahjong
24- boleh beli stool kayu ol skool
25- retro urban (mana aku tengok ayat ni)
26- boleh minom melo
27- boleh melukis atas meja.
28- boleh beli wacom tablet
29- boleh beli kipas dinding
30- duit ada lebih...bini ajak beli dough mixer, tapi aku taknak...hahaha
30- duit ada lebih...bini ajak beli mikel oven, tapi aku taknak...hahaha
30- duit ada lebih...bini ajak beli double boiler item, tapi aku taknak...hahaha
30- duit ada lebih...bini ajak beli kicen cabinet, tapi aku taknak...hahaha
30- duit ada lebih...bini ajak beli pan tefal, tapi aku taknak...hahaha

3 comments:

Zaini said...

item #30s memang rock on

haha

-LaDy rAzOr- said...

sumer taknak....aper yang nak?!?!

ami schaheera said...

lah......... retro urban plak. Urban-Retro la.

sebab Ikea tengah sale!
sebab banyak kedai perabot mahal tengah clearance sekarang!