Monday, November 17, 2008

30 sebab aku tak dapat gak pergi zoo

1- aku tak sihat
2- wife tak sihat
3- anak tak sihat
4- duit ok tapi tak memberangsangkan.
5- terlalu planning.
6- wife ajak jalan dekat dekat je.
7- anak ajak tengok lori lori je
8- anak aku tengok jet terbang atas rumah banyak sgt.
9- fighter jet singapore bukan malaysia.
10- tapi ekjos dia memang bising.
11- kalau budak tu memang jaga la dari tido.
12- sampai hari aku tak tau tu betol ke bunyik ekjos.
13- atau bunyi angin bergeser.
14- pilot jet tu tak bingit ke?
15- pilot tu ada bawak ipod ke?
16- kalau nak ter kencing macam mana?
17- airkon sejuk ke?
18- hanpon ada kaverage ke?
19- itu ari ada lalu dalam 10 bijik jet la.
20- ada hari merdeka ke?
21- test minyak bio ke?
22- baru tukar minyak hitam ke?
23- budak budak L sedang belajar ke?
24- berapa gaji diorang sebulan?
25- mesti save - baju gomen kasik
26- kasut gomen kasik
27- tapi boring drive jet sorang sorang.
28- drive jet tangan tak boleh keluar kan...tak selesa aku.
29- berapa bayar ansuran jet sebulan?
30- jet ada road/air tax ke?

3 comments:

i love me said...

ehehe;)
ni dah 30 sbb macam2 hal.
kelakar la.

errk, kenyang said...

hahaha...update...
hari ni ada lagi la...
macam racing jet pejuang pulak...
ada air show agaknya...
tapi takda brit-ish team red arrow tu..

i love me said...

tu la pasal. alemak, aku pun ade 22 sebab aku suke arini. sje nk tiru idea 30 sbb ko. arini aku btol2 happy. tp aku punye 22 sbb. ehehehe;)
tiruk ye..lepas ni dh tak tiruk dah.