Tuesday, November 18, 2008

30 sebab aku rasa mungkin blog aku ni "sempoi"

kredit idea dari http://lovehatelifeangel.blogspot.com/2008/11/i-think-they-let-you-down-because-you.html

aku tak tau nak guna perfectly perkataan 'sempoi' jadi aku agak aje la ek...

1- masih tiada lagi gambar - easy loading
2- blog typeset standard - easy loading
3- pointing info - easy reading
4- bg kaler putih - easy reading
5- font kaler hitam - easy reading
6- font saiz standart - easy reading
7- belom ada iklan - easy loading
8- motif yang people related
9- motif yang people interest
10- motif yang ringkas
11- aku buat time kerja
12- aku buat time aku takde report nak buat
13- bila aku ada something to raise up
14- bila aku nak dapat kan more reader
15- tapi tak dapat ramai jugak
16- penting ke aku komunikate with reader
17- patut ke aku quote as unknown bloggers
18- sempoi tu bukan ayat mat kedah ke?
19- ke mat penang?
20- rojak boleh la...
21- nanti aku nak letak gambar jugak la.
22- ala ala su ana jo
23- tapi aku dapat gak members
24- lepas ni aku nak komen banyak banyak la..
25- tapi ada batasan umur tak.
26- blog lain banyak cerita happy happy je
27- aku banyak cerita tentang pemanduan di highway
28- nanti aku list kan blog yang aku stalk
29- tapi aku mungkin tak masukkan gambar muka aku...hehehe
30- tapi kalau kasut aku - mungkin satu semenanjung ni aku sorang je yang ada....
hahaha

2 comments:

i love me said...

a'ah nombor 1 - 10 aku setuju.
yg lain2 tu mmg dh macam2.

farah sr said...

memang sempoi beb!