Monday, April 27, 2009

peh lawa!

sementara aku masih bersyukur terhadap
pemilikan kereta kecil SUV kancil aku...

tetapi aku sedikit tercabar bila melihat honda mafia dijalanraya JB ni.

yaaa... HONDA MAFIA...(oke aku salah Honda Element : macam brand baju lah)

memang macam gengster hongkong habis.

oh kalau kau mat sg pemilik nya : nice gadget man!

futuristic jack, apasal aku google macam takde je...

macam gini la..tapi kurang pengsi.

mungkin honda element yang di add on aftermarket accessories.




update : gila lah...ada pulak honda element ni yang ada 500HP untuk drift.

note to Kah Motor :
bila nak bawak Honda Element ni masok. Berapa on the road?


apa lah facebook ni...kah motor pon nak declare as possible user ke?

2 comments:

sweet.heart.breaker said...

hospital mane nk anta? pilih hospital baik2

cheewaah ckp mcm tau sgt je.

Diloz said...

bawak anak kau gi klinik segera.
mane la tau.
sekarang macam-macam jenis influenza tgh merebak.