Wednesday, April 1, 2009

aku ulu! mana pergi komtar!

aku dah lama tak pergi bandor. (jb)

tu ari pergi.

rupanya komtar dah jadi habok.
dorang nak buat soping komplek lain agaknya...
yang lebih nampak urban...
malu la aku nak guna ayat urban...
macam betol aje penggunaan nya.

jadi infonya : komtar jb dah tamat.

tapi kalau kl aku suka font "angkasa raya"
bangunan tepi sikit klcc tu...
jiran jiran bangunan bank tu...
depan kubor agaknya.

bangunan tu pon olskoll juga...
tapi tolong jangan musnahkan sudah...
takde heritage lansong...

tu ari lalu tepi jalan pekeliling(?) yang flat tu pon dah vacant.
aku syorkan budak budak gothic (aku tak tau sangat) lepak situ...
vacant and torn structure scenery.

macam iklan kasot akupunture...aku tipu disini.

oh aku maseh sibok...

untuk pengetahuan kau : airport tax adalah kecelakaan.

aku baru tau tentang "virtual office klcc" lambatnya aku...
ada sesapa nak sexplain lil bit.

kapitalism desperate action.

untung mau besar, modal kalau boleh takpayah.

2 comments:

Nyss Michelle said...

tahu bangunan angkasa raya terbakar pada hari yg sama berlangsungnya speedzone? :D

ahmad zahir said...

ala..sedangkan Bok House yang lebih lama dari angkasaraya pun dia orang demolish, inikan pula angkasaraya..tunggu masa je tu..