Wednesday, March 11, 2009

pedih perut!

dalam seminggu kebelakangan ni aku tak sibok sangat,
tapi aku makin kurang update blog aku.
aku banyak melompat lompat ke blog orang orang lain.
mencari ilmu atau pon sekadar destress.
ada blog yang bagos untuk minda aku,
membuka ruang pemikiran kearah yang berbeza.

semalam aku terbaca blog siapa ntah.
aku lupa nama nya. tapi dari blog tok rimau.
dan aku klik menerawang.

emo sedikit petang tu.
yalah. parent to parent feeling.
i've was on the same shoes.
the only differ my kid survive those tubing,
and his kid not. al fatihah to the kid.
honestly aku tak baca abis, aku dah sedih.
dan aku tak boleh buat report aku selepas tu.


yeah...parent to parent...

how do i train my kid not to shouting all over the house. dah tengah malam pon nak menjerit jerit. apa sih. abah sama mama depan mata la. oke la, mama pergi dapor pon nak jerit ke. rilek rilek sudah.

aku saspect dia over shadow ben10 la...


oh lupa...
aku juga kurang update disini
sebab aku disana update blog business. hahaha.


survival kit for parenting.
do multiple job.


apa sih kalau laok pon asik telor saja.

3 comments:

azie darll said...

kena jangkitan embak embak eh.
pakek indon segalak

errk, kenyang said...

azie...
aku banyak sangat dengar ria...
sebab dia ada tarok lagu rock...
hehehe...

azie darll said...

wooo
bagus gak
suapkan anak kecil dgn byk
bahase,bagus bangat sihh