Sunday, January 4, 2009

random kondom!!!

kalau dah rumah melayu, jangan la ikut sangat martha stewart tu.

aku suka kucing, tapi paling best kucing yamato.

aku sasarkan sempena 2009 ni : 3 pingat emas.

aku suka motif gambar awek tutop mulut no 17 ni. (widget follower tu)

aku rasa MM akan delete blog dia dalam masa terdekat. (as usual)

aku tak bleh handle nama "tijah lawa" here

lekas = lebuhraya kajang seremban....hahaha...
("jangan lekas sangat pancut tu bang" : aku dah lupa baca kat mana...iklan kot)







note; lizz kau aku kasik hadiah pengkomen tegar aku. oke?

3 comments:

lizz said...

oke kot.kang aku cakap tak ok...ko melalaq guling2 plak kang.wakaka!!

Tijah Lawa said...

yer?? kenapa tak bleh handle?
hahaha!!!

errk, kenyang said...

tijah lawa : title saja suda kasik weapon. kontent - no komen for the moment, later.