Thursday, January 8, 2009

apa beza merepek dengan kreatif?

(motif ini datang semalam bilamana kawan aku review site
baru aku lebih terarah kepada merepek.
aku pon macam sadar tapi aku ignore kan sahaja.
teknikalnya aku tak keep portfolio.
dan 2009 ni aku nak dive into another
category of photography yang masyarakat malaysia
belom boleh accept. hahahaha. sebab tu kot merepek dan ia bukan arts)

+skop kerja = fotografi
+shoot gaya = freestyle//editorial


macam mana yek aku nak mencari nur nih.


aku target : quarter year aku release ezine...lagipon jpgmag dah closed. hehehe.
kalau kau nak contribute pon aku accept. no theme for pre-issue.

update : jpgmag back in beznez.
tapi aku maseh nak kluar yang aku punya jugak.
nantikan...aku dah stanby 8 roll beli kat tesko.

3 comments:

ami schaheera said...

apa?? jpgmag dah closed? lah tak baca sangat pun newsletter dia yang last.. hmm bagus jugak idea tu encik 30 sebab.

saya pun macam bermimpi nak beli slr tahun ni.. heh

fazemy said...

Bykkan tepek hasil fotografi anda kat blog ini..mgkin akn ada org dpt nilai kekretifan anda.

errk, kenyang said...

fazemy : teknicali not (this blog) here. sekenli. to kreatis jangan dengar penilaian orang. ini penting. jangan dengar penilaian orang. oleh itu jangan ambil pot. dan jangan minta untuk dinilai. kalau dengar itu akan mendown kan diri sendri. tu pasal aku carik 'nur'. hehehe. kalau pujian = ambik...supaya sok sendiri..