Monday, May 4, 2009

trend celaka?

kalau aku guna perkataan celaka,
obvious sangat aku selalu check out pipiyapong.
hahaha.

aku ada perhatikan dalam lingkungan blog yang selalu aku check out,
terdapat gejala yang kurang sihat la.
mungkin kerna mengikuti cuaca sekarang, agaknya lah.

aku baca post post yang terarah kepada
patriarchy mindset,
sexism memang tak dapat larilah,
(sexism bukan bermaksud alat sulit tetapi gender status - dol)
classism pun banyak,
self inferior pun banyak.

apa apa lah.

*************

antara sebab awal aku blogging untuk go with the flow.

tapi kini,

aku rasa flow tu sedikit rough dan melekit.
hahaha...metafora sangat la tu.

********************

tapi aku pon ada meluah kan perasaan bosan aku melalui blog.

oke lah aku closed topic.

leceh ah...

++++++++++++++++++

info : hari ni ada special draw - kuda.

1 comment:

Syazwan VL said...

hahaha....Da Ma Cai ada spesel draw ek....beli jgn x beli....