Wednesday, May 13, 2009

persoalan tentang anatomi tubuh badan?

soalan nya : berapa lama masa untuk "restart" badan?

situasi sebenar : tengah tidor + malam + bunyi anak menangis
reaksi sepatotnya : bangun lah bancohkan susu ke...
reaksi tak patot : terkejut!!! anak aku tengah tido baik punya...
sapa pulak menangis tu...


secara spontan : kejut isteri suruh buat susu...

eh meleweh lah...

realiti nya....

kau boleh cepat maklom balas tak apabila diminta or something happen?







+ patot kah aku membawa isteri aku check dementia status?

lambat reply la dia...
anak muntah pon dia...kejung 5 second...baru ambik kain...
makin worst la...




perempuan bila sampai satu level akan macam ni ke???

3 comments:

lizz said...

yup! mmg pun. gwe ngaku!muahahaha. kadang2 jd sewel n slow nak mampos otak

errk, kenyang said...

hahaha...complicated jugak eh nak memahami perempuan nih...

lizz : kau banyak sangat peer pressure ke?
tapi bini aku macam oke je...
macam laaaa, dia tak cakap apa apa pon hal yang heavy heavy...

sweet.heart.breaker said...

hem slow mcm tu kadang ahh
bile bangun tido.
mcm nenong jap.
tp ade gak mase yg boleh je..
pappp bertindak mengikut arahan!
entah, tak tau la.
tak tau ke tak paham.
alah laki pun complicated ape *.*