Thursday, July 16, 2009

emo bini bersalin!!!

emo isteri bersalin...

bukan aku, tapi ada brother tu.
alhammdulillah dah selamat.



tapi aku nak cerita pasal aku punya cara basuh uri budak. peh...
metal jack. bloody gore stuff.

dapat aje pack uri...
aku pendek cerita...
kat rumah aku bukak water flow as biggest but slow.
bentang kain lampin, hahaha baru tu...
unpack uri tu...
teros biar air cuci 3~5 minit...
lepas dah nampak putih baru aku gosok...
pengalaman anak pertama, aku tergosok kuat sampai koyak...
koyak yang lapisan macam kondom tu...aku malas cerita..
gosok rilek rilek...tali perut tu aku cuci...
sampai habis la...putih semua...
terbalik balik kan...
kain lampin buat lapik tadi teros aku bungkus uri tu....
korek tanah sampai siku, teros placing tanam...
atas marking sama pasu bunga...

jadi depan rumah aku dan ada dua lampin berisi uri...
burried 1~2 feet under...

rilek!!! HSI ada bagi manual untuk tanam...

kau boleh tengok darah...

aku boleh! tapi aku hampir pitam bila tengok
kepala anak aku keluar masok keluar masok keluar masok...
sampai kena sound...kuat kak..
nanti kepala anaknya lonjong...macam alien...
nasib baik aku tak teros lempang nurse tu....
dah la lawa, baju longgar, asik senyum. huh.
eh, masa tu anak aku lahir tak menangis,
dia tidor agaknya, lepas kena rendam baru dia segar dan menangis...
tu sebab kalau kau tidor lepas tu
kena simbah air macam nak mengamok rasanya...

cuma part cuci rahim tu yang aku sedih...
gua blah...
tak sanggop sia...
macam kau masokkan tangan dalam tabong untuk kutip lucky draw tiket.
tapi kau kena pick all the ticket.
nasib baik aku disuruh keluar untuk tengok budak...

semalam budak tu cakap nak makan KFC tapi tengah malam...
abah nak kerja la besok...
makan biskut pingpong dah la...
nak sedap sikit ambik yang julie tu...

pastu budak tu sambong : nak cicah milo...

nasib baik abah sabor...abah buatkan...

eh dah lain topik...

3 comments:

sweet.heart.breaker said...

1) cuci rahim..aduuhh
2) tu lah kfc xde delivery
3) ohh anak da byk ckp.dpt 3 org da byk ckp, tiga2 tekak lain2.
sabar bah sabar..

mademoiselle Ghst said...

terdiam saya bace entri ni.

*speechless*

kakikereta said...

nice entry......