Sunday, July 12, 2009

30 sebab aku bingit lalu air hitam!

kadang kadang aku ke kluang atau batu pahat.
aku suka lalu kulai.
jadi aku terpaksa tempohi air hitam.
oh sial sungguh!!!

1- semoa orang nak berenti tepi jalan.
2- jalan simpat empat tu kecik la dol.
3- takkan kau nak shopping beli patong span bob dol...
4- tak payah la dating kat sini.
5- apasal makcik makcik suka beli pasu kayu tu.
6- ah...recycle paper kena cat pas tu jadik bakul nak beli ke?
7- bas pon sial la...itu tourist spot ke?
8- durian beli area lain boleh tak?
9- kau gila ke nak makan open spot kat situ.
10- kau nak bernapas kan habok ke?
11- mat rempit - situ takde bandle oke. BP boleh cube.
12- kalau jauh jauh setakat nak beli buah. heh. mengarut.
13- cik - sini takde yang best la...pergi nilai lagi bagos cik. tudong ikin belambak.
14- nasik baik kedai toto jauh sikit. kalau tak. chaos
15- situ ada uturn tapi lu bertukar jadi babi la senang.
16- lu tak kesah eh, kereta lu kena gesel.
17- kat situ semua orang peloh lah, tak efek lu punya One Drop.
18- kalau haus beli air mineral sahaja oke.
19- mesen keluar air tu pon oke. cuma alat kencing dia jangan tengok.
20- ujung sikit memang ada brader jual ikan dalam plastik.
21- oh, aku geli la, kalau awek stim nose picking in public. air hitam itu so called scenery.
22- stendet kenderaan air hitam kena asap hitam.
23- baik lu pergi kluang lagi bagos.
24- lepak setesen, pekena roti petak.
25- order kopi. lu order teh ais - sila pergi kedai bawah. ooh dia pon ada teh ais.
26- cuma table kecik. bukan port lu untuk tabor janji sebelom dapat ajak pergi port.
27- aku rasa takde panggung wayang, air hitam sama kluang.
28- makcik diluar sana tolong jangan berbual sama jiran kata barang kat air hitam tu murah.
29- baik beli barang hantaran kat SSF, tak pon reginah store segamat.
30- kau nak beli patong kucing tangan lambai lambai tu eh, memang ada dijual...jemput jemput.

5 comments:

sweet.heart.breaker said...

sila sila singgah muar selepas ke bp, mee bandung muar lagi sedap dari mee bandung bp, kot.
ikut tekak la.

errk, kenyang said...

ya.ya.ya...
teroskan perjalanan...
muar kat bentayan ek...
bas stand...

tepi sungai tu aku tak tau...

sweet.heart.breaker said...

huh tapi jgn salah bus stand
bus stand lama sedap,
cari kedai abang sayang.
bus stand pun tepi sungai jugak.
dari bus stand lama pergi
bus stand bus express,
betul-betul lepas traffic light
jambatan muar tu, tu la restoran
yg tepi sungai.
lagi satu sedap depan sekolah
sains muar, ada 1 je warung kat situ.
tapi alang-alang datang,
beli je la rencah dia buat sendiri.
sedap jugak mkn kt rumah (:

errk, kenyang said...

eh eh,
macam kedai yang sama je...
dekat jejantas kan...

tapi fail la,
kalau makan kat rumah...

bukan nya ramadan.

sweet.heart.breaker said...

oh rumah lain x tau,
tapi rumah sini ok je.
mungkin selagi rumah tu
kat muar ok kot? haha
kalau datang pagi-pagi boleh sarapan
satay kat jalan arab.meleleh..