Thursday, December 31, 2009

30 sebab aku cakap "apa sia"

1- kau test search "30sebab", check out apa yang keluar...peh...draggg.
2- aku low sikit tech, tapi malam new year ni macam kusam siket...
3- aku onn kipas siling maksima, tapi tetap bahang...
4- johnbtv ni asik putus putus je.
5- apasal member lama semua ada kemera heavy2.
6- sepatutnya aku balik kelantan hari ni.
7- tivi punya siaran macam sia.
8- apasal gatal celah kangkang nih.
9- jalan jem tadi petang, dorang nak pergi mana ni?
10- apa aktiviti tebaik untuk tahun 2010.
11- duit saving masih di tahap 4 angka lagi.
12- aku masih belom pergi scaling gigi.
13- kolesterol aku masih lepih parr. result dari gribbles.
14- malam ni aku tak mengantok.
15- online malam ni only.
16- 30sebab has entered the building.
17- aku target nak beli pacemaker.
18- nak angkat mpv or suv 7 seater lah tahun ni.
19- tapi honda element tu masih kenan.
20- apasal ada folower sampai 48 ni.
21- semua macam ingat blog ni best ke?
22- tolong ye, topless bloke are bastard.
23- aku rasa CDj semua dah tak laku.
24- ada yang nak saing ipod lah...cayalah miksosof.
25- macam homopobic je statement azwan.
26- betul ke fixie tu tergolong dalam urban bike.
27- abis blkmrkt apa cerita...
28- takkan asik cruising bawak anak anak je.
29- 2009 aku MC dalam 45 hari.
30- 2010 aku nak menten online.
31- meniaga dah hampir setabil.

No comments: