Sunday, June 28, 2009

tak larat.

tak larat nak jugling tap...

kerja tak banyak tapi ketelitian...

ketelitian itu datang dari pelbagai kajian...

kau paham?

--------------------------

walaupon aku makin lost dalam report ni tapi aku taknak cincai...

--------------------------

ada cerita dari france (agaknya) yang bermakna "facing windows"

teknikal plot dari aku...

uncle somine ada memberitahu,
kerja yang bagos datang dari minat.
bukan datang dari keperluan.

oh aku nak cepat....


sila layari bbook.com untuk syiok syiok...

lambat lagi untuk aku update semula...

2 comments:

mR. maXX said...

kamu mmg rajin .. hehe

Madam Agni said...

sy pembaca baru blog nie :)


Salam,

Kami merupakan pekerja2 dari sebuah kilang di Shah Alam, Agni Energie Sdn Bhd yang diberhentikan secara besar-besaran tanpa pampasan dan gaji.

Majikan kami merupakan sebuah syarikat multinasional yang sedang cuba melarikan diri ke luar negara.

Bantulah kami untuk mendptkan hak kami.

Kami perlukan trafik dan follower untuk BLOG kami. (kami dah jd follower blog anda juga)

Bantuan anda amat2... tersangat2 diperlukan.

http://agni-inc.blogspot.com