Monday, June 1, 2009

kokain!

mungkin aku lambat...

clubber malasia mungkin takde rase la...
tapi redbull tin panjang adalah normal...

kelmarin aku dengar redbull kena banned sebab ada kokain...

hahaha...

before redbull ni banned sebab asid turino tinggi (?) sila check semula...
dan pelbagai spekulasi lain...

tapi part latest yang ada substance cocains tu agak lawak rasanya...

lu gugel sendiri oke...
bye..

aku masih dizzy akibat tindakan peribadi...



nota : tiada kena mengena dengan kokokaina/zee avi...

4 comments:

Raja Fiqri Fauwaz said...

benarkah? haha.. drive balik kampung tetaplah cari redbull jugak.. :)

sweet.heart.breaker said...

ha kokain? mungkinkah itu sebab 5 tahun haiqal pilih red bull setiap kali ke kedai runcit, dan setiap kali tu kena dengar cashier bising budak kecik tak boleh minum red bull.

fievelski said...

kokain?dalam red bull..patut la ibunda daku masyuk jer bila meneguk red bull..puas katanya..pastu sonok bawak keta 5 jam straight,berlagak tanak berhenti RnR..hoho..itu sebabnye.okies..mau gugel dulu sket apa benar statement ini..oho

ili syazwani said...

high ka?